Alumnes del Programa de Formació i Inserció - Pla de Transició al Treball (PTT) de Salt, de la branca d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic, activen el projecte En-xifra't a partir d'una ruta per set establiments del poble que mostren set obres de l'artista saltenc Jaume Xifra, amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament. Xifra és considerat un dels primers artistes de la generació conceptual dels anys seixanta a Catalunya, nascut a Salt el 1934 i format a França, a l'Acadèmia d'Art modern d'Ais de Provença i a l'Acadèmia Popular d'Arts Plàstiques de París.

El recorregut dissenyat pels estudiants del PTT, programa que facilita la inserció social i laboral i dona continuïtat als ensenyaments postobligatoris, busca el vincle existent entre l'obra d'art i la localització on s'exposa. Es pot seguir la ruta a partir d'un fulletó i, a més a més, s'ha creat el hashtag #enxifrat2018 per publicar les fotografies de les obres i els espais.

Per conèixer l'artista contemporani amb més profunditat, el mes de setembre es mostrarà el seu llegat amb una exposició a la Casa de Cultura de les Bernardes de Salt.