12 de juliol de 2018
12.07.2018

La policia detecta 21 nous casos de frau elèctric a Font de la Pólvora

També han detingut un home que estava en recerca i han aixecat acta per dos gossos de raça perillosa que no tenien cap documentació

12.07.2018 | 16:41
Un detall d´un comptador elèctric manipulat.

Agents dels Mossos d´Esquadra de la comissaria de Girona, juntament amb efectius de la Policia Municipal i agents de l´Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial de Girona, han establert avui un nou dispositiu al barri de la Font de la Pólvora de Girona.

Els fets s´emmarquen dins dels dispositius que els efectius policials i els tècnics de la companyia elèctrica realitzen periòdicament per tal de detectar defraudacions de fluid elèctric i altres il·lícits.

En aquesta ocasió s´han fet inspeccions als carrers Castanyer i Acàcia i s´han trobat 21 defraudacions de fluid elèctric. A més s´ha identificat a 7 persones i s´ha aixecat dues actes per falta de respecte als agents.

Els agents també han aixecat dues actes per tinença de gossos perillosos ja que no portaven ni morrió ni tenien cap mena de documentació.

En el marc del dispositiu s´ha detingut un home de 31 anys, al qual li constava una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat penal de Girona.

Els dispositius es continuaran realitzant periòdicament, segons els Mossos, per tal de garantir el normal funcionament de la xarxa elèctrica i la seguretat de les persones veïnes del barri.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook