La CUP ha denunciat que l'Ajuntament de Girona es gasta el doble de diners públics en la promoció turística que en polítiques d'habitatge. En concret, segons el Compte General que ha presentat la formació, el consistori va dedicar 600.000 euros a incentivar el turisme a la ciutat i, en canvi, en va destinar 300.000 a l'habitatge. El cupaire Lluc Salellas ha recordat que bona part dels diners que genera el turisme van a mans privades. Salellas ha titllat el govern de Marta Madrenas d'«antisocial» i ha recriminat que «hi hagi més diners per a Temps de Flors que per a les Fires de Sant Narcís». Salellas també ha lamentat que «només» s'hagi executat un 33% del que estava previst en els pressupostos participatius dels barris. «Aquesta és una queixa habitual entre els veïns, que veuen que allò que han votat triga molt a fer-se», ha reblat.

La principal queixa de la CUP és que falta inversió en habitatge, en els barris i en les polítiques socials i mediambientals. «El problema és que s'han oblidat de temes transcendents com l'habitatge o els barris», assenyala Salellas.

D'altra banda, la regidora Laia Pèlach ha assenyalat que l'Ajuntament «s'ha oblidat» del pla de joventut i no ha complert amb el pressupost en aspectes com l'educació o la violència de gènere.