03 de agost de 2018
03.08.2018

Sarrià inicia un nou projecte cultural i artístic per a infants

L'Espai Màgic Art va dirigit als nens i nenes d'entre 4 i 7 anys on podran experimentar la música, la pintura, el teatre o la dansa

03.08.2018 | 01:02

L'Ajuntament de Sarrià de Ter, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Gironès, ha engegat el nou projecte cultural i artístic Màgic Art. La iniciativa ofereix un espai on els infants d'entre 4 a 7 anys podran experimentar diferents disciplines artístiques com la música, les arts plàstiques, les arts escèniques i la dansa.

Segons va informar el consistori, el projecte compta amb una metodologia basada en centres d'interès i permet l'experimentació de les diverses vessants artístiques a través del joc i el moviment amb les activitats a càrrec d'un equip especialitzat en les arts i en l'àmbit pedagògic. El projecte vol crear nous públics per la cultura i fomentar la participació cultural i artística des d'edats inicials.

El programa va des de l'octubre del 2018 a juny del 2019 i es desenvolupa a l'edifici Rafael Masó del carrer Major. Les matriculacions s'inicien aquest agost a través del web www.ecam.cat. L'objectiu de l'espai és que els infants descobreixin, coneguin i potenciïn les seves habilitats artístiques perquè, en un futur pròxim, puguin decidir quina d'elles els agrada més i quina els va millor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook