Arresten els dos lladres que havien robat alcohol d'un bar de Girona. Els Mossos d'Esquadra els van arrestar poca estona després dels fets gràcies a la imatges de la càmera de vigilància.

La parella d'arrestats acumula antecedents policials i l'home és un multireincident. Els detingut són un home i una dona, de 37 i 38 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autor d'un delicte de robatori

Els fets van passar la matinada de dimarts al carrer de la Creu de Girona on, cap a dos quarts de quatre de la matinada, els agents dels Mossos de la comissaria de Girona es van adreçar a un bar on havia saltat l'alarma.

Dos cops al mateix local

Tant el propietari de l'establiment com els Mossos van comprovar que una de les portes d'entrada presentava símptomes de forçament, però no semblava que els intrusos s'haguessin emportat res.

Una hora més tard, els agents dels Mossos van tornar a ser requerits ja que l'alarma del local havia tornat a saltar. En aquesta ocasió van comprovar que les imatges del local havien captat les dues persones que havien entrat a dins i havien sostret diverses ampolles de begudes alcohòliques.

Amb la descripció facilitada, una altra patrulla va localitzar un home i una dona que coincidien perfectament amb els autors del robatori. A més, aquestes persones acabaven de llançar una ampolla de whisky que era exactament igual a les que s'havien sostret del bar.

Davant les evidències els policies van identificar i detenir l'home i la dona com a presumptes autors dels fets.

Els detinguts, que tenen antecedents i un dels quals és multireincident.