L'Ajuntament de Girona millorarà el paviment de carrers de nou barris de la ciutat.

Les obres (IVA exclòs) i es portaran a terme durant el primer semestre del 2019.

El Pla d'Asfalts 2018 inclou reparacions i reconstrucció del ferm en diverses vies del municipi i la continuació de l'eliminació dels reductors de velocitat

Els barris on es portaran a terme els treballs d'arranjament de la calçada són Palau, Sant Narcís, Montjuïc, Mercadal, Germans Sàbat, Fontajau, Pedret, Pont Major i l'Eixample.

Concretament, s'actuarà entre els números 15 i 45 del carrer del Mas Jardí; a tot el carrer de Santiago Rusiñol; entre els números 27 i 35 del carrer de la Torre de Sant Joan; a tot el passeig de Canalejas; a tot el carrer d'Àngela Bivern; al tram entre la plaça de la Vila de Perpinyà i el carrer d'Antoni Varés i Martinell de l'avinguda de Josep Tarradellas; a tot el carrer de Pedret; al carrer del Cor de Maria, on es repararan els dos passos de vianants que hi ha, i als carrers de Sant Joan Bosco, d'Antònia Adroher, de Francesc Artau i de Narcís Monturiol, on es faran reparacions puntuals. A més, està previst que es treguin bandes reductores més de diversos carrers de la ciutat.

Millora del ferm

En la majoria dels casos, la rehabilitació que es portarà a terme consisteix en l'eliminació parcial i la reposició del ferm existent i el pintat posterior de les marques viàries en els trams afectats per obres i reparacions, segons informa l'ajuntament.

"Aquestes són per a nosaltres unes actuacions clau per a la millora dels barris i per al dia a dia dels veïns i veïnes de la ciutat i, per això, hi destinem cada any més recursos", ha explicat el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.