La Festa Major de Sarrià comptarà amb dues nits de concerts. El punt àlgid arribarà el dissabte amb els concerts de Zoo i l'Orquestra Maribel. Abans, però, actuaran el divendres Bannana Beach, Mon Dj i Blanca Ross. Dues nits de disbauxa que tindran lloc al pavelló municipal de Sarrià.

La banda de Gandia, Zoo, inundarà l'escenari de les barraques amb el seu rap electrònic. Amb només un hit (la cançó Estiu) Zoo va posar del revés el panorama musical català el juny del 2014. Sàvia fresca, lírica compromesa i de qualitat i novament el sud, Gandia, fent de far al nord. Tempestes venen del sud (octubre de 2014) va ser el seu primer, obligat i aclamat àlbum, amb el que han girat exitosament arreu de Catalunya, l'Estat i Europa amb un quintet basat en l'electrònica i la música negra però mediterrània. Al primer àlbum l'ha seguit Raval, publicat el 2017 i format per 11 cançons amb un denominador comú: la resistència del poble valencià i el respecte a la seva identitat. Aquest 2018 han presentat dos nous singles: Robot i Omertrà.

Després de l'esperat concert de Zoo actuarà a les barraques de Sarrià l'Orquestra Maribel, un dels grups de versions més coneguts a les comarques gironines. La banda farà embogir tot el públic amb un repertori que remmemora els hits més ballats a la dècada dels 80, tot combinat amb els temes més actuals.

Finalment, el dj Ariza clourà les barraques de Sarrià amb una sessió de música house.