07 de setembre de 2018
07.09.2018
Diari de Girona

ERC decidirà el candidat de Girona amb unes eleccions primàries

L'elecció es durà a terme el proper dijous 4 d'octubre en una assemblea al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

07.09.2018 | 12:17
Maria Mercè Roca

L'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Girona ha acordat la convocatòria d'eleccions primàries per escollir la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals a la ciutat. L'elecció es durà a terme el proper dijous 4 d'octubre en una Assemblea al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona. Serà el relleu de Maria Mercè Roca.

El principal objectiu de la convocatòria de primàries, segons ERC, és el de reforçar l'equip humà que haurà d'encapçalar el projecte municipal d'Esquerra a la ciutat de Girona. Així, l'Executiva Local té la voluntat que sigui "un procés obert i transparent i que permeti que l'entorn d'Esquerra a Girona prengui partit escollint la persona més adequada" per encapçalar el projecte polític per la ciutat.

La tria de la candidatura es farà el dijous 4 d'octubre en una Assemblea al Saló de descans del Teatre Municipal de Girona.

Hi podran participar amb dret a vot les persones militants, simpatitzants i amigues adscrites a la Secció Local d'ERC Girona amb més de tres mesos d'antiguitat, així com la militància de les Joventuts d'Esquerra Republicana majors de 18 anys.

Des de la secció local d'Esquerra s'ha animat a totes les persones militants, simpatitzants i amigues a participar d'aquest procés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit