Salt va obrir ahir el curs escolar 2018/2019 amb un acte de benvinguda a la Factoria Cultural Coma Cros als mestres i professors que s'incorporen a les aules dels centres educatius de la ciutat i s'ha realitzat un reconeixement a la tasca dels docents que van cloure la seva etapa professional el curs passat.

L'alcalde, Jordi Viñas, va encoratjar els nous docents a compartir les seves «il·lusions i reptes» per fer de les aules «el bressol de futurs ciutadans i ciutadanes formats, crítics i amb igualtat d'oportunitats». «Sabem de la idiosincràsia del nostre municipi. Sabem que és singular, però lluny de ser un obstacle és un hàndicap que ens ha de permetre integrar l'educació a temps complet, dins i fora de l'aula, cohesionar socialment la nostra comunitat i donar valor als recursos humans de què disposem», va destacar.

El professor de la Universitat de Vic i referent en innovació educativa i educació inclusiva Josep Castillo Adrián va oferir la conferència inaugural La innovació necessita de tota la comunitat.