L´esquelet de la Cúpula de les Arts de Girona ja és ben visible. L´estructura de catorze metres d´alçària, situada a l´encreuament entre el passeig d´Olot i la carretera Barcelona, serà l´escenari de diferents esdeveniments culturals a partir del mes vinent. La instal·lació és propietat de la Circus Arts Foundation i preveu que el pirmer gran esdeveniment sigui un concert amb la cantant Chenoa el 20 d´octubre.

La venda d´entrades va a bon ritme i ja hi ha el 60% de l´aforament (unes 800 places) venut. Aquest concert formarà part d´un cicle de concerts del Festival Úniques amb un total de vuit funcions de la mà de dones artistes de gran recorregut durant aquesta tardor. A més de Chenoa, altres actuacions que es faran poc després seran Núria Fergó i Lloll Bertran.

El circ de les Fires

Un altre dels plats forts de la Cúpula de les Arts serà durant les Fires i Festes de Sant Narcís, quan el recinte esdevindrà la seu del Circ Charlie Rivel. Tot i que encara queda un mes per a l´inici d´aquestes funcions (que s´iniciaran el 31 d´octubre) ja s´han venut unes 2.000 entrades.

Al llarg del dia d´avui es preveu cobrir l´esquelet amb la carpa que acabarà de donar-li la forma d´iglú gegant. El recinte està compost per una capa doble, fet que permet reduir els possibles sorolls cap a l´exterior i estarà climatitzat. Tindrà 14,5 metres d´alçària i un diàmetre de 28,5 metres.