Un total de 172 persones han participat als càstings que es van dur a terme dissabte a l'Espai Gironès per escollir els models que formaran part de la desfilada final dels conjunts de roba i complements que es farà el proper dissabte, 13 d’octubre (de les 18h a les 19:30h). Aquell dia també s’hauran d’endevinar el preu de sis nous conjunts de roba i complements que es mostraran amb maniquins vius. Els guanyadors s’enduran un xec regal de 100€ per gastar al centre comercial. A més, tots els inscrits als càstings podran participar en els concursos previstos i endur-se regals.

La moda torna a ser la gran protagonista a l’Espai Gironès. Fins al 13 d’octubre es porta a terme una nova edició de moda que acosta als visitants del centre eomercial les darreres tendències de la temporada de tardor i hivern. S’han organitzat desfilades, concursos, masterclasses de fotografia, premis i activitats solidàries.

Com a novetat, en aquesta edició s’han organitzat accions solidàries que consisteixen en fer donacions de roba que ja no s’utilitzi per part dels visitants. Fins ara ja s’han recollit 363 peces de roba a l’espai que hi ha a la planta baixa del Centre Comercial. La roba es portarà a Càritas Diocesana de Girona. Les persones que fan una donació de 5 peces de roba poden optar a guanyar un dels diferents premis que hi ha a l’Espai Solidari.