11 de octubre de 2018
11.10.2018

Girona millora l'enllumenat dels jardins de Pedret

Se substituiran punts existents per tecnologia Led i se'n posaran de nous

11.10.2018 | 17:15
Girona millora l'enllumenat dels jardins de Pedret

L´Ajuntament de Girona ha millorat recentment l´enllumenat públic dels jardins de Pedret. Aquesta va ser una de les actuacions més votades pels veïns i veïnes del barri en la consulta dels pressupostos participats del 2016.

Les tasques han consistit principalment en la substitució dels llums existents per llums amb tecnologia LED a la part dels jardins que limita amb la ronda de Pedret i s´ha afegit una segona lluminària a la part posterior dels bàculs que il·luminarà la calçada i les zones de pas per a vianants dels jardins. Actualment aquests espais no estaven il·luminats.

"El que aconseguim amb aquesta acció són uns nivells adequats de llum i, per tant, també de seguretat en els camins dels vianants en els jardins de Pedret", ha explicat el tinent d´alcaldia i regidor d´Urbanisme, Joan Alcalà.

En total se substitueixen els tretze punts de llum actuals per noves lluminàries de tecnologia LED, i s´afegeixen set lluminàries noves per reforçar l´enllumenat de la vorera. S´estima que els vint nous punts de llum consumiran 4.020 KWh/any, xifra que representarà una reducció significativa en la despesa energètica i econòmica d´aquest enllumenat, doncs els tretze punts de llum que s´han retirat tenien un consum estimat de 6.327KWh/any.

El pressupost per executar l´obra ha estat de 6.606,60 euros (IVA inclòs) i l´han portat a terme les brigades municipals de l´Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook