Un home va intentar degollar la seva exparella a Girona aquest dimecres després que aquesta donés per acabada la seva relació amb ell. Així ho han explicat fonts pròximes a la víctima, les quals apunten que l'agressor va atacar a la dona amb una ampolla trencada per la meitat. Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir al presumpte autor dels fets la mateixa nit a la localitat de Salt.

Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre en un bar del barri de Sant Narcís de Girona. Tal com apunten aquestes fonts, anteriorment la dona li hauria expressat a l'home que donava per acabada la seva relació amb ell, i va ser llavors, quan aquest es va presentar la nit del dimecres al local on ella estava reunida amb les seves amigues.

En un primer moment la va amenaçar de què si el deixava «hi hauria un bany de sang» i en tornar a rebre una resposta negativa per part seva, va agafar una ampolla, la va trencar i va atacar a la dona dirigint l'ampolla envers el seu coll. La víctima es va apartar, però així i tot va rebre un tall de mesura considerable a la galta. Després d'aquest primer intent, l'home va sortir del local, però al cap de poca estona va tornar amb la intenció d'atacar de nou a la dona. Aquesta ja es trobava a la cuina del bar, on algunes de les persones que estaven presents li intentaven aturar l'hemorràgia a l'espera de l'ambulància. Paral·lelament, es va donar un avís als Mossos d'Esquadra.

El responsable fuig i el troben a Salt

Quan els agents de la policia van arribar fins al lloc dels fets l'home ja havia fugit i només hi van trobar a la dona ferida. Aquesta, tot i estar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en camí, va ser portada a un centre hospitalari amb una ambulància. Paral·lelament, els agents van realitzar una recerca per tal de trobar a l'home, el qual finalment va ser localitzat a Salt. El pressumpte agressor estava molt alterat i presentava una ferida al coll. L'home portava l'ampolla trencada a la mà i va amenaçar els agents dels Mossos en punxar-los si s'acostaven més. Finalment aquests el van aconseguir detenir al voltant de dos quarts de deu del vespre, portant-lo en primer lloc a l'Hospital Santa Caterina de Salt perquè ell mateix s'havia autolesionat amb l'ampolla que portava.

35 punts a la galta

El detingut - de 31 anys, veí de Girona i amb antecedents penals - va ser acusat pels Mossos d'un delicte de maltractament en àmbits de la llar i un altre d'atemptat contra l'autoritat. Durant la mateixa jornada va passar a disposició judicial als jutjats de Girona. Pel que fa a la víctima, de moment no consta que hagi presentat denúncia pels fets ocorreguts.

Arran de l'atac, la dona - de 35 anys i nacionalitat dominicana - va ser portada a l'Hospital Josep Trueta de Girona i, un cop allà, va ser derivada a l'Hospital de Vall d'Hebron. En aquest centre sanitari, segons fonts pròximes a la víctima, va passar la nit en observació i li van posar 35 punts.