L'Ajuntament de Girona ha renovat l'enllumenat públic dels jardins de Pedret. Aquesta va ser una de les actuacions més votades pels veïns i veïnes del barri en la consulta dels pressupostos participats del 2016.

Les tasques han consistit en la substitució dels llums existents per llums amb tecnologia LED a la part dels jardins que limita amb la ronda de Pedret i s'ha afegit una segona lluminària a la part posterior dels bàculs que il·luminarà la calçada i les zones de pas per a vianants dels jardins. Aquests espais no tenien llum. «El que aconseguim amb aquesta acció són uns nivells adequats de llum i, per tant, també de seguretat en els camins dels vianants en els jardins de Pedret», ha explicat el tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Joan Alcalà.

En total se substitueixen els tretze punts de llum, i s'afegeixen set lluminàries noves per reforçar l'enllumenat de la vorera. S'estima que els vint nous punts de llum consumiran 4.020 KWh/any, menys que fins ara, que tenien un consum estimat de 6.327KWh/any.

El pressupost per executar l'obra ha estat de 6.606,60 euros i l'han portat a terme les brigades municipals de l'Ajuntament.