L'Ajuntament de Girona i el Corte Inglés han presentat avui la la progrmació infantil i familiar de les Fires de Sant Narcís 2018, que està patrocinada per aquesta empresa i que comptarà amb una trentena d'actes i on les atraccions de la Devesa, seran de 2x1 (dues entrades al preu d'una, com ja va avançar aquest diari.

La programació per a tots els públics d'enguany presenta algunes novetats significatives com ara els quatre espectacles que s'oferiran a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol el dia 2 de novembre, data en què les escoles fan festa, i l'augment de l'oferta d'atraccions sostenibles, que aquest any s'instal·laran a quatre barris de la ciutat, i no a dos, com en l'edició anterior. Les atraccions quedaran situades al passeig de Ramon Berenguer II, a la plaça de Pere Calders, a la plaça de la Ciutat de Figueres i al Centre Cívic Ter els dies 1 i 2 de novembre.

La regidora d'Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori, Eva Palau, ha posat de relleu que "amb aquesta programació volem que els nens i nenes de la ciutat comencin a viure les Fires des de ben petits i a fer-se-les seves", alhora que ha volgut remarcar que l'objectiu de l'Ajuntament és "expandir al màxim totes les activitats als barris perquè la gent pugui viure les Fires tant a prop com pugui".

En la mateixa línia, la directora d'El Corte Inglés a Girona, Carme Vázquez, ha volgut manifestar que "per a El Corte Inglés és una satisfacció renovar un any més la vinculació que mantenim amb Girona des de fa més d'una dècada, donant suport a les activitats infantils de Fires. És una magnífica oportunitat perquè els més petits i les seves famílies gaudeixin d'una programació tan diversa i oberta que permetrà refermar els vincles emocionals de la canalla amb la festa més popular de la seva ciutat. Les Fires de Sant Narcís també tenen un territori especialment pensat per als nens i les nenes de la ciutat, i tots ens hem d'enorgullir d'haver-lo creat i potenciat any rere any".

L'espai de la Copeta continuarà acollint els espectacles per als més menuts, amb un concert de Xiula, el 27 d'octubre; The Flamingos, el dia 29 d'octubre; el concert d'Orelles de Xocolata i l'espectacle Rojo, a càrrec de la companyia Mireia Miracle, el dia 1 de novembre, i el concert Funkids, el dia 3 de novembre.

El dia 30 d'octubre, a partir de les 17 h, tindrà lloc la jornada econòmica, en què es podran comprar dues entrades al preu d'una a les atraccions de la Devesa. Pel que fa a la resta d'activitats, la plaça de Santa Susanna i el parc de Vista Alegre acolliran espectacles, jocs tradicionals i populars catalans, i a la plaça del Pallol hi haurà un taller per fer una Mula Baba.

La penjada de mosques a la plaça de l'Assumpció, el teatre, el cinema, les titelles i la tradicional passejada de la Mula Baba del dia 3 de novembre, que farà cercavila des de la plaça del Vi, passant pel carrer dels Abeuradors, la rambla de la Llibertat, i el Punt de Trobada de la Rambla, també seran protagonistes aquest any. Com a novetat d'enguany, cal destacar també la situació del circ de Fires, aquest any a càrrec del Circ Charlie Rivel, a la Cúpula de les Arts del carrer de Barcelona, que farà funció del 31 d'octubre al 4 de novembre.