Més de 500 infants s'han apuntat aquest curs al programa d'extraescolars «Juguem? Després de l'escola» de Salt, esgotant gairebé totes les places disponibles. Aquest programa busca que tots els infants de Salt tinguin la possibilitat de participar en activitats extraescolars i d'entrar en contacte amb la vida cultural i associativa de la vila.

«Juguem? Després de l'escola» és un dels quatre eixos del gran projecte «Juguem?» liderat per l'àrea d'Integració i convivència de l'Ajuntament de Salt, una part del qual està subvencionada per la Diputació de Girona i Dipsalut. El projecte es va iniciar l'any 2012 i va dirigit a infants i joves del municipi. Els tres eixos restants són «Juguem? Als patis i places», «Juguem? Participa del lleure educatiu» i el «Juguem? Segurs a Salt».

En el «Juguem? Després de l'escola» s'ofereixen a nens i joves activitats extraescolars subvencionades que porten a terme entitats de Salt per tal que infants i joves s'incorporin a activitats normalitzades fora de l'horari escolar (independentment del nivell socioeconòmic familiar), i que coneguin i es vinculin a entitats de la vila.