Els representats del circ Raluy Legacy inicien avui (19.00 hores) les representacions a la seva carpa ubicada a Sarrià de Ter amb un xou en una carpa amb capacitat per a més de 700 persones i on hi prendran part quasi una trentena d'artistes. La codirectora del circ, Loiusa Raluy, es mostra molt contenta de ser a l'avinguda de França de Sarrià de Ter fins l'11 de novembre, on hi ha un ampli aparcament, però assegura que el circ s'ha sentit «enganyat per l'Ajuntament de Girona.

Raluy Legacy admet que la seva idea inicial era instal·lar la carpa a la capital de la demarcació aprofitant les Fires de Sant Narcís però que des del consistori se'ls va informar que enguany no hi hauria concurs públic, com havia passat l'any anterior, ja que l'Ajuntament no pretenia posar cap circ. Certament, no hi va haver concurs, però sí que va aparèixer una instal·lació privada, la Cúpula de les Arts, on està previst que hi hagi espectacles circenses. La codirectora del Raluy assegura que ha demanat explicacions i reunir-se amb l'alcaldessa, Marta Madrenas, però que mai se li ha concedit. Intueix que des que hi va haver polèmica amb un cartell que alguns sectors van considerar «sexista», el Raluy té problemes per poder parar a Girona. De fet, considera que l'any passat, les bases del concurs es van fer d'una manera que «era impossible que guanyéssim». Va guanyar «Il circo italiano».

Avui, a Sarrià, el circ Raluy Legacy, presentarà un espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi haurà trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, entre altres. Un xou que, segons Louisa Raluy combina diversió, emoció i fascinació; «Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits».