n La Setmana de la Responsabilitat Social va aterrar per primera vegada dijous a Girona amb una jornada de conferències que va reunir grans empreses com Borges, UDON o GAES amb pimes, empreses socials, entitats del tercer sector i administració pública. L'acte va tenir lloc al CaixaForum.

La jornada va comptar amb tres taules rodones. La primera es va centrar en les bones pràctiques en responsabilitat social d'organitzacions de diferents tipologies i sectors: la Fundació GAES Solidària, UDON, Fundació Autisme Mas Casadevall, la Universitat de Girona i el Grup Oller. La segona va ser organitzada amb la col·laboració de la Fundació del Món Rural, l'Associació per al Desenvolupament Rural Integral i la Federació Catalana de Cooperatives Agràries, i va comptar amb la participació de Borges, Girona Fruits i L'Avenc de Tarvetet, que van debatre el vincle de la responsabilitat social amb el territori. L'última taula va tractar sobre el sector de la salut, centrant-se en l'ús estratègic del objectius de desenvolupament sostenible amb l'Institut Català d'Oncologia (ICO), que ha estat un dels tres guanyadors del concurs de bones pràctiques en Responsabilitat Social.

Les jornades a Girona van ser organitzades per la consultora especialitzada en RSC i Sostenibilitat Ingenieria Social i per l'Associació Més Responsables. En aquest marc, la Fundació del Món Rural, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l'Associació per a un Desenvolupament Rural Integral (Adrinoc).