31 de octubre de 2018
31.10.2018
Diari de Girona

La pluja condiciona la «Zombie Walk» i en redueix la participació

La caminada de morts vivents s'inicia just quan acaba de ploure i compta amb una quarentena de persones disfressades o maquillades

31.10.2018 | 20:14
La pluja condiciona la «Zombie Walk» i en redueix la participació

La pluja ha tornat a marcar una altra de les activitats de les Fires de Girona. La Zombie Walk del Festival Acocollona't s'ha celebrat a mig gas per l'aigua que ha caigut fins pràcticament l'inici de la caminada per diversos carrers del casc antic. Ja el taller de maquillatge, que s'havia de fer a la plaça del Vi, s'ha hagut de traslladar al Centre Cívic del Barri Vell- Mercadal.

Al final, una quarentena de persones han aparegut maquillades o amb disfressa. S'hi podia veure algun pallasso enrabiat, bruixotes, pagesots, personatges de cinema i gent sense ulls, entre d'altres. La majoria eren dones i moltes, molt joves. La pluja ha impedit que, com en altres anys, la plaça del Vi s'omplís amb més participants i molts més acompanyants i espectadors.

El recorregut ha anat sota el guiatge dels militars -organitzadors- que vigilaven que cap mort vivent decidís atacar alguna botiga de xuixos. També els animaven a gemegar com fan els zombies. La ruta s'ha fet en massa. «Si anem junts fem més por», advertia l'organització.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook