La pluja ha tornat a marcar una altra de les activitats de les Fires de Girona. La Zombie Walk del Festival Acocollona't s'ha celebrat a mig gas per l'aigua que ha caigut fins pràcticament l'inici de la caminada per diversos carrers del casc antic. Ja el taller de maquillatge, que s'havia de fer a la plaça del Vi, s'ha hagut de traslladar al Centre Cívic del Barri Vell- Mercadal.

Al final, una quarentena de persones han aparegut maquillades o amb disfressa. S'hi podia veure algun pallasso enrabiat, bruixotes, pagesots, personatges de cinema i gent sense ulls, entre d'altres. La majoria eren dones i moltes, molt joves. La pluja ha impedit que, com en altres anys, la plaça del Vi s'omplís amb més participants i molts més acompanyants i espectadors.

El recorregut ha anat sota el guiatge dels militars -organitzadors- que vigilaven que cap mort vivent decidís atacar alguna botiga de xuixos. També els animaven a gemegar com fan els zombies. La ruta s'ha fet en massa. «Si anem junts fem més por», advertia l'organització.