Vandalisme al barri de Sant Narcís de Girona i amb uns danys que poden costar ben cars als propietaris de diversos vehicles que estaven aparcats a la plaça de l'Assumpció i als carrers de l'entorn. Uns brètols es van dedicar la nit de dilluns a dimarts a fer destrosses. En concret van fer a miques els vidres davanters de diversos cotxes i també van trencar alguns retrovisors. Aquesta situació no és el primer cop que passa al barri, però en aquest cas el nombre de vehicles és molt elevat, denuncien veïns de la zona.

La Policia Municipal està al cas d'aquestes bretolades i asseguren que han incrementat la vigilància a la zona de Sant Narcís. De fet, del cas d'aquesta setmana van rebre l'avís d'un veí que estava afectat i ràpidament s'hi van traslladar. Van comprovar que hi havia set vehicles que havien patit destrosses i cinc d'ells, en concret, del vidre davanter. I la resta van patir el trencament del seu retrovisor. Els vehicles afectats es trobaven als carrers Hispanitat, Narcís Xifra, Mare Deu dels Àngels i a la Plaça de l'Assumpció.

En cap dels casos, segons fonts policials, no es va produir cap robatori a l'interior de vehicle. Sinó que tots els fets s'han acabat avaluant com a danys. D'aquests casos, la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra, aquest dimarts no comptaven encara amb cap denúncia. Els municipals asseguren que aquest tipus de bretolades s'incrementen en temps de Fires de Girona i que podria haver-hi al darrere persones que retornen cap a casa un cop han sortit de les activitats d'aquests dies.

«Els veïns no és que n'estiguem farts... N'estem molt més que això», relata una resident a la zona. «Què hem de fer? El barri de Sant Narcís sembla que no existeixi. Quasi cada dia passen coses», es queixa.

Un veí de Montjuïc també va ser víctima d'un fet similar fa pocs dies a la mateixa àrea on va haver-hi aquests actes de vandalisme. I a ple dia. Havia aparcat el cotxe a la plaça de l'Assumpció, només 15 minuts, assegura i es va trobar amb el vidre trencat. En el seu cas, els brètols van ser també uns lladres, ja que li van robar la bossa de mà que tenia a dins.