Les obres per construir la coberta a la plaça Miquel de Palol al barri Devesa-Güell, van començar ahir, amb l'arribada de les màquines i del material i amb el tancament del punt de treball. Les tasques han de durar unes sis setmanes i serviran per donar aixopluc quan plogui o faci massa sol, per exemple, quan es facin determinades activitats a l'aire lliure.

L'actuació respon, en part, a una demanda veïnal per mitjà dels pressupostos votats l'any 2017. La superfície sobre la qual s'actuarà és de 150 metres quadrats i la coberta s'ubicarà a l'extrem de la plaça que limita amb el carrer de Bernat Boadas i el passatge dels Massaguer.

L'alçada prevista de la pèrgola és de quatre metres i se sustentarà sobre pilars de fusta laminada que es fixaran a unes platines metàl·liques. El sostre de la coberta serà de fusta i incorporarà una làmina asfàltica per garantir-ne la impermeabilització. El projecte no preveu modificar ni el paviment ni la distribució actual de la plaça. El cost de l'actuació és de 45.377,66 euros i els veïns van acordar destinar-hi 11.000 euros de l'assignació pressupostària que va tenir el barri el 2017.