El desnonament previst per aquest dijous al matí al carrer Agudes de Santa Eugènia s'ha aturat a darrera hora quan ja hi havia desenes d'activistes, entre els quals membres de la PAH Gironès, a la porta disposats a aturar l'acció. Des de la PAH Gironès s'havia acusat el consistori de desentre's del cas

No obstant, la regidora de Serveis socials, Eva Palau, ha explicat que a aquest diari que la persona afectada mai s'ha posat en contacte amb el consistori i que ells ahir en tenir coneixement del rebombori van posar-se al dia. Avui al matí, abans de l'arribada de la comitiva del desnonament, s'han posat en contacte amb l'entitat bancària, Building Center, responsable per aturar l'acció i evitar que la persona afectada es quedés sense habitatge. De moment, s'hi podrà estar dos mesos més metre es busquen mesures alternatives.

Des de la PAH però, s'assegura que "ahir nit a les nou del vespre, nosaltres aconseguíem que el banc l'aturés. Mai hem deixat de dir quan hi ha hagut una feina feta, de qui sigui. Però han abandonat la Diva i això s'ha de dir alt!", indiquen a twitter.

Cap desnonament a Girona el 2018

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha assegurat que la prioritat del consistori és "aturar tots els desnonaments dels que tenim" i ha assenyalat que "el 2018 no s'ha fet efectiu cap desnonament a Girona dels previstos per via judicial, gràcies a l'actuació municipal" i que l'Ajuntament té"recursos i personal destinats a donar resposta a tots aquests casos, oferint un excel·lent servei públic". De fet, avui al matí, hi havia un responsable de l'oficina municipal d'habitatge fent totes les gestions.