L'equip de govern de Sarrià de Ter preveu aprovar un pressupost que frega els 4,5 milions d'euros per a l'any vinent. La xifra suposa un increment respecte al que es va determinar per aquest 2018, amb uns quatre milions. En part és degut, segons ha explicat l'alcalde, Narcís Fajula (ERC), a l'increment d'ingressos per l'augment del nombre d'habitants i les taxes i impostos que han de pagar els veïns. El terme municipal ja supera els 5.000 veïns.

El batlle sarrianenc ha explicat que aquest increment servirà per poder augmentar totes les àrees de l'Ajuntament. Per exemple, en primer terme es podran incrementar les partides de caràcter social i les que fan referència al desenvolupament empresarial i comercial amb l'objectiu que «tinguin una dinàmica positiva». Narcís Fajula ha explicat que, a l'àrea de promoció econòmica s'incidirà a poder elaborar plans de dinamització de diferents sectors, com ara l'industrial. En aquest sentit, ha assenyalat que volen contractar un arquicte municipal a temps parcial per si pot dinamitzar tota aquesta àrea.

Pel que fa a l'àrea de cultura, ha explicat que hi haurà inversions en tres àmbits: potenciar el centre d'arts escèniques «el Centre», així com també l'edifici Masó, on es faran més activitats i també a la sala d'exposicions de la Cooperativa.