Xiaomi obre aquest divendres una MI Store oficial a l'Espai Gironès. L'obertura s'emmarca en el potent pla d'expansió de la companyia xinesa arreu de l'Estat, on s'ha convertit en la tercera marca que més mòbils ven per darrere de Samsung i Huawei.

Xiaomi preveu tancar l'any amb 40 botigues arreu d'Espanya, algunes d'elles són Mi Stores oficials, com la de l'Espai, i altres són franquícies autoritzades, les anomenades Preference Partner Store, com la que va obrir al centre de Girona el setembre.

La botiga de l'Espai Gironès tindrà 100 metres quadrats a la planta principal del centre comercial i es convertirà en la tercera Mi Store oficial de Catalunya després de les obertes els darrers mesos a Barcelona i Granollers.

El gerent d'Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat que "estem molt contents que una marca de reconegut prestigi com Xiaomi hagi decidit apostar pel Centre Comercial, valorant el fet de ser un punt de trobada estratègic de Girona i la demarcació".

A la botiga de l'Espai Gironès els consumidors podran adquirir, a banda dels telèfons mòbils de marca Xiaomi, els productes de la gamma La meva Ecosystem, entre els quals destaquen, patinets elèctrics, raspalls de de dents, purificadors d'aire o un sensor de llum.

Nova botiga Nespresso

A part de la nova botiga de Xiaomi, Espai Gironès ampliarà la seva oferta comercial amb un nou local de 64 metres quadrats que Nespresso obrirà a la planta principal del Centre Comercial i que substituirà el punt de venda que té actualment.