Les obres que s'estan portant a terme al parador del Güell, a tocar de les hortes de Santa Eugènia segueixen a bon ritme i està previst, si no hi ha cap entrebanc, que el Burger King pugui obrir el 7 de desembre. Amb uns 350 metres quadrats, serà el primer dels tres edificis que s'estan construint i que es posarà en funcionament. La cadena d'haburgueseries ja té un altre establiment a Girona, situat a la rotonda Vila de Salt, a tocar del polígon industrial de Mas Xirgu.

Les obres van començar el mes de març i han de servir també perquè hi hagi un geriàtric i un supermercat de la marca Supeco. Aquest nou complex amb els tres edificis tindrà una superfície construïda total aproximada de 8.167 metres quadrats i es complementarà amb espais enjardinats privats i aparcaments.

La residència geriàtrica assistida per a gent gran té una capacitat aproximada per a 147 residents i està previst que obri l'any vinent; el supermercat ocuparà aproximadament 1.600 metres quadrats.

Es dona el cas que la zona, al costat de l'escola Maristes de Girona, ja hi ha en funcionament un altre burger (de les marques Aldi i Lidl, a més d'un Mercadona a l'altre costat de l'avinguda Josep Tarradellas).

Durant molts anys aquest sector, format per tres grans parcel·les, va quedar abandonat i ple d'herbes espontànies, fins al punt que l'Ajuntament va decidir canviar-ne els possibles usos per si generava l'interés d'algun promotor. Era l'any 2013. Fins aleshores, els usos previstos eren l'hoteler, equipaments sanitaris, edificis d'oficines i locals religiosos.

Amb lobertura d'aquests tres edificis, al parador del Güell només hi quedarà pendent de desenvolupar una porció d'una de les parcel·les a tocar del supermercat Aldi que actualment serveix com a aparcament de vehicles.