Un veí de Girona de 32 anys va morir aquest diumenge al matí després d'encastar-se amb el cotxe contra una casa de la zona de Girona 2, al sud de la ciutat.

Les causes de l'accident de trànsit mortal s'estan investigant per part de la Policia Municipal de Girona i l'autòpsia que se li practicarà a l'Institut de Medicina Legal i Forense podria també aclarir el que va succeir al conductor.

El sinistre viari, que va ser una sortida de via, va produir-se pocs minuts després de dos quarts de set del matí. La Policia Municipal de Girona va rebre un avís que informava d'un accident de trànsit al carrer de la Riera de Llémena. Immediatament, segons va informar ahir en un comunicat, es van adreçar al lloc dels fets unitats policials que, en arribar, van constatar que un turisme s'havia encastat contra la porta del garatge d'un domicili.

En fer la primera assistència, els agents van comprovar que el conductor, un home de 32 anys, presentava ferides incompatibles amb la vida. Tot seguit es van iniciar les primeres gestions d'investigació de l'accident i es va comunicar el fet al jutjat de guàrdia de la ciutat. Una vegada identificat el conductor, va resultar ser un veí de Girona, Arnold K., de 32 anys.

Amb aquest, ja són tres els accidents de trànsit mortals que hi ha hagut a la ciutat des de principis d'any, amb el resultat de tres morts. El darrer havia tingut lloc el 29 d'octubre i, en aquest cas, un motorista de 26 anys va perdre la vida en sortir de la via al final del carrer del Carme. I el primer, va ser el 12 de maig i va morir un home de 36 anys en encastar-se amb el quad contra una botiga a Girona.