19 de desembre de 2018
19.12.2018
Diari de Girona

Jornada de dejuni de 25 professors de l'Institut Montilivi

Aquesta acció de protesta consistirà en un dejuni voluntari de 24 hores, des de les 7 del matí de demà fins a les 7 del matí de l'endemà divendres

19.12.2018 | 19:59
Alguns dels professors

Vint-i-cinc professores i professors d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de l'Institut Montilivi faran una jornada de dejuni demà com a denúncia a "la situació dels presos polítics del nostre país i en suport als presos que van iniciar una vaga de fam" a principis d'aquest mes de desembre.

Aquesta acció de protesta consistirà en un dejuni voluntari de 24 hores, des de les 7 del matí del mateix dijous fins a les 7 del matí de l'endemà divendres. Desenvoluparan la seva activitat docent ordinària amb una insígnia identificativa de l'acció que estan portant a terme i mantindran al llarg de tota la jornada d'obertura del centre un punt fix d'informació i contacte per a qui hi estigui interessat. Alhora conviden a la resta de comunitat educativa a sumar-s'hi ( professorat, pas, famílies...).

Els professors compromesos amb aquesta acció de protesta, amb el suport d'alguns més del propi centre, volen sumar-se a la cadena de dejunis que s'estan realitzant en tot el territori català i en especial al dels centres educatius propers com és la Universitat de Girona i l'Institut de Santa Coloma de Farners o a Celrà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook