El jutge d'instrucció de guàrdia de Girona ha enviat a presó l'home que va agredir una dona per robar-li el telèfon mòbil a Salt.

L'home va passar a disposició judicial ahir després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt el dia 1 de gener.

La víctima, com ha avançat Diari de Girona, va patir un traumatisme cranial després que l'atraqués de forma violenta al Passeig dels Països catalans.

L'arrestat que ha ingressat a un centre penitenciari és un veí de Salt, de 40 anys i nacionalitat marroquina. El qual se'l coneix per la seva agressivitat i acumula una desena d'antecedents.

Els fets es remunten al dia 24 de desembre pels volts de les nou de la nit. Quan la víctima estava passejant pel Passeig dels Països Catalans de Saltva sentir que una persona se li apropava corrents per l'esquena i tot d'una li feia un cop, fet que va provocar que caigués a terra. Li va posar la mà a la butxaca de la jaqueta per robar-li el mòbil.

Aquí va haver-hi violència per part de l'home, així com un forceig entre tots dos. Finalment, l'home va aconseguir el que volia i es va emportar el mòbil i va fugir.

Com que l'home va caure a terra, la víctima va poder donar-ne una descripció clara. A causa dels fets la dona va haver de ser atesa a Urgències. La víctima va necessitar punts de sutura i va patir un atac d'ansietat pels fets.

Aquest dimarts, la dona va trucar a la policia per explicar que havia vist el presumpte lladre i els Mossos d'Esquadra de Salt el van arrestar el dia 1 al carrer Francesc Macià de la població pels fets denunciats.