Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de gener, a Girona, un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí d'Ullà (Baix Empordà), com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a un domicili de la capital.

Els fets van succeir el mateix dia, a quarts de sis de la tarda, quan es va produir un robatori amb força a l'interior d'un domicili del carrer Hispanitat, al barri de Sant Narcís de Girona.

En arribar al lloc, els agents van veure que el propietari del pis violentat tenia al lladre retingut a peu de carrer. Segons la víctima, l'havia sorprès a l'interior de la cuina mentre ell es trobava en altres estances de l'habitatge.

Tot seguit, la patrulla va comprovar que el lladre havia saltat una tanca d'uns dos metres d'alçada i havia forçat la porta corredissa de la cuina per accedir al domicili.

Davant les evidències, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni. En el moment de la detenció, portava una motxilla amb una tauleta electrònica, mòbils i petits aparells que acabava de sostreure.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 13 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.