El jutge ha ordenat l'ingrés a la presó d'un jove que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra dissabte passat després d'entrar a robar en un pis del barri de Sant Narcís de Girona i ser descobert i retingut pel seu propietari, fins que va ser arrestat per la policia autonòmica.

Els fets van succeir el dia 12, a mitja tarda, quan els Mossos van ser alertats que s'havia produït un robatori amb força a l'interior d'un domicili del carrer Hispanitat de Girona.

En arribar al lloc, els agents van trobar el propietari del pis violentat que havia retingut a peu de carrer al lladre i assegurava que l'havia sorprès a l'interior de la cuina mentre ell es trobava en una altra estada de l'habitatge.

La policia va comprovar que el lladre havia saltat una tanca d'uns dos metres d'altura i havia forçat la porta corredora de la cuina per accedir al domicili.

Els Mossos van detenir el jove de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí d'Ullà (Baix Empordà), com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en domicili.

En el moment de la detenció, el jove duia una motxilla amb una tauleta electrònica, mòbils i petits aparells que acabava de sostreure.

El detingut, a qui consten antecedents, va passar el dia 13 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a la presó.