30 de gener de 2019
30.01.2019
Diari de Girona

Tallen el trÓnsit tres mesos a un dels carrils del carrer de Barcelona

Les obres d'ampliaciˇ d'El Corte InglÚs obliguen a restringir el trÓnsit a l'altura de la plaša Salvador DalÝ

30.01.2019 | 00:13
La zona on es perd un carril de trÓnsit durant tres mesos.

Les obres d'ampliació d'El Corte Inglés de Girona obliguen a tallar un dels carrils de circulació del carrer de Barcelona i de la plaça Salvador Dalí, en sentit sortida a la ciutat. Les restriccions de trànsit van començar ahir i es preveu que s'allarguin durant tres mesos.

El setembre passat ja es van executar unes primeres obres a la zona més propera a l'escola Cassià Costal amb l'objectiu d'evitar concidències amb l'inici del curs escolar. Ara, les actuacions tindran lloc al carrer de Barcelona i de la plaça Salvador Dalí, en el tram comprès entre el carrer Saragossa i el de Sant Ignasi, i obligaran a ocupar el carril dret de les dues vies. L'objectiu és la construcció de dues rampes d'accés i sortida de soterrani que hi haurà sota el nou centre comercial.

Els treballs s'iniciaran amb la senyalització horitzontal d'un nou pas de vianants amb creuament semafòric, que s'ubicarà just davant de la porta del centre comercial. Seguidament, s'anul·laran els passos de vianants entre els carrers de Barcelona i Salvador Dalí i el centre comercial i, finalment, s'ocuparan els dos carrils drets de les vies, prèvia senyalització.

Les ocupacions de la calçada es faran de manera alternada durant les properes setmanes i es preveu que l'ocupació temporal de les vies tingui una durada aproximada de tres mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook