«De quines maneres podem connectar l'educació i la cultura?». Aquesta serà la pregunta que donarà peu al repte del primer l'EDhack Krea Girona, una experiència col·lectiva per treballar les oportunitats que es generen en el vincle entre l'educació i la cultura. La hackató cultura i educativa de Girona tindrà lloc a La Mercè els dies 22 i 23 de març.

Una hackató és un esdeveniment únic, vibrant, creatiu i d'aprenentatge en què moltes persones de perfils diversos aborden problemes o reptes per equips i creen solucions originals i tangibles. En aquesta ocasió, per primer cop a Girona, es farà una hackató adreçada a crear projectes que aprofitin les oportunitats que es generen en el vincle entre els àmbits educatiu i cultura basant-se en la cocreació i el treball en equip.

L'objectiu és aconseguir que una setantena de persones participin a l'esdeveniment i que generin catorze projectes entre divendres 22 de març a la tarda i dissabte 23 de març al matí. A partir d'aquí, el jurat escollirà sis propostes de les quals una serà la seleccionada per desenvolupar-se.