Les obres per millorar els accessos al parc de la Comtessa Ermessenda han començat. L'objectiu és crear un nou pas de vianants que travessarà l'avinguda de Sant Narcís per arribar al parc i s'arranjarà el pas existent que connecta l'avinguda de Sant Narcís amb el carrer de la Mare de Déu del Mont.

En el marc de les actuacions previstes, s'ampliaran les voreres a la cruïlla del carrer de la Mare de Déu del Mont i l'avinguda de Sant Narcís i s'arreglarà la parada de bus urbà de la línia 5 que hi ha en aquest punt del carrer i que es correspon amb el parc de la Comtessa Ermessenda. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Construccions Quart SA per un import de 28.881,65 euros (IVA exclòs) i tenen un termini d'execució de quatre mesos.

D'altra banda, la setmana passada van acabar les obres per adaptar les voreres dels dos passos de vianants que quedaven pendents d'adequar en la cruïlla del carrer del Puig d'Adri amb el carrer de Mas Vendrell. Aquest va ser un dels projectes escollits en els pressupostos participats del 2018 pels veïns i veïnes de Mas Catofa.