25 de febrer de 2019
25.02.2019
Diari de Girona

Prop de 400 assistents a les primeres jornades del Mobile week de Girona

La regidora Glòria Plana valora positivament l'activitat perquè «ens ha fet un lloc en el sector»

25.02.2019 | 20:44
Una imatge de la jornada inaugural a la Punxa.

Quasi 400 persones han assistit en alguna de les sessions de les jornades del Mobile Week de Girona, que ha tancat avui les portes a la seva primera edició, després de tres dies amb multitud de conferències en sessions de matí i tarda. La tinent d'alcaldia de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Glòria Plana, ha valorat «positivament» aquestes primeres jornades «perquè ens ha fet un lloc en el sector, i ha permès que empreses tecnològiques digitals hagin tingut un aparador on projectar-se i sumar contactes».

La representant municipal ha recordat que «volem ser una ciutat tecnològica, i això vol dir que hem de ser un lloc de referència perquè el sector digital trobi aqui on desenvolupar-se i créixer». En aquest sentit, ha exposat que estan «treballant conjuntament amb altres agents per fomentar les vocacions tecnològiques entre els nostres joves, sobretot entre les noies, perquè aquesta serà la manera de poder crear i atraure empreses i oferir llocs de treball i perspectives de creixement personal i professional als nostres joves».

Les jornades convidaven a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital en la vida quotidiana a través d'àmbits com el turisme, la ciència o l'educació. Una jornada se centrava en les ciutats i territoris digitals, una altra en l'educació i l'aprenentatge i la darrera en les noves economies i les economies socials i solidàries.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook