11 de març de 2019
11.03.2019
Diari de Girona

L'Ajuntament de Girona reclama a Interior més patrulles de Mossos i antiavalots durant les nits i els caps de setmana

El ple dona llum verda al canvi urbanístic que permetrà instal·lar un segon ascensor d'ús públic al Barri Vell de la ciutat

11.03.2019 | 20:33
Madrenas i regidors del govern municipal poc abans de començar el ple

L'Ajuntament de Girona reclama al Departament d'Interior que destini més Mossos d'Esquadra i antiavalots a la ciutat, sobretot durant les nits i els caps de setmana. El ple municipal ha aprovat per majoria absoluta una moció, presentada pel PPC, que posa el focus en "l'augment de la inseguretat" a la ciutat i reclama més efectius per pal·liar l'increment de robatoris que ha patit Girona durant el 2018.

L'escrit també insta l'equip de govern a augmentar els agents de la Policia Municipal que patrullen pels carrers. D'entrada, i "en la mesura del possible", traient dels despatxos aquells que fan tasques administratives mentre no s'incrementa la plantilla.

D'altra banda, el ple municipal ha donat llum verda a un canvi urbanístic que permetrà instal·lar un segon ascensor d'ús públic al Barri Vell. L'elevador se situarà a la confluència del carrer de la Força amb el del Doctor Oliva i Prats, en un edifici que està pendent de rehabilitar-se.

El futur ascensor s'instal·larà en aquest edifici en rehabilitació | ACN
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook