L'Ajuntament de Girona proposa una cinquantena d'activitats per a joves aquesta primavera. La programació inclou cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre d'altres, que es desenvoluparan entre els mesos d'abril i juny de 2019. Aquest divendres s'obriran les inscripcions de les activitats que s'han programat als espais joves de la ciutat: L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

L'Estació Espai Jove farà la novena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional El Rodamón, les aules d'estudi de Batxillerat i els grups de conversa de diferents idiomes. També dinamitzarà diferents propostes a l'Expojove.

Els Químics Espai Jove organitzarà una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica i, els tallers d'èxit escolar i d'orientació acadèmica. També s'hi desenvoluparà el recurs educatiu Tabú, una eina que permet fer front a aquelles violències que s'han naturalitzat pel fet de ser quotidianes. Per la seva banda, El Güell Espai Jove ha dissenyat un cop més diferents accions per fomentar la formació, participació i l'ocupació dels joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís.