14 de març de 2019
14.03.2019
Diari de Girona

La CUP es presentarà a les eleccions a Sarrià de Ter sota la marca "Poble Actiu Sarrià de Ter"

La nova plataforma farà un acte públic el diumenge 17 de març en un acte a la placeta de la Font

14.03.2019 | 16:29
Ajuntament de Sarrià.

Poble Actiu Sarrià de Ter (PAS) és el nou espai polític municipalista de l'esquerra transformadora i sobiranista que s'ha creat a Sarrià de Ter amb la voluntat d'anar més enllà d'una candidatura municipal amb què concórrer a les properes eleccions municipals. La nova plataforma, que és la marca de la CUP a Sarrià, vol ser un lloc de confluència de diferents sensibilitats amb un seguit de convenciments polítics comuns .

L'objectiu és "arribar a l'alcaldia per fer un gir en les polítiques municipals cap a polítiques d'esquerres amb vessant social, transformadora i en clau republicana". PAS està format per persones de perfils molts diversos, alguns vinculats a la CUP i d'altres independents, que tenen com a objectiu que el nou espai municipalista sigui un punt de partida d'una nova manera de fer política al poble, actuant de manera oberta i participativa en tots els àmbits municipals. La nova plataforma aposta per una manera diferent d'entendre i de fer política.

El proper diumenge 17 de març a les dotze del migdia es durà a terme a la placeta de la Font l'acte de presentació del nou projecte, en el que hi participaran referents municipalistes com en Dani Cornellà, alcalde de Celrà (CUP) i diferents persones implicades en el poble, així com l'equip impulsor de la nova candidatura. L'acte finalitzarà amb un vermut musical a càrrec del grup "10 Cordes" obert a tothom.

Poble Actiu Sarrià de Ter fa una crida a totes aquelles persones "que es puguin sentir identificades amb el projecte a què participin en les assembles obertes de treball" que es duran a terme durant les properes setmanes per definir el programa electoral per les properes eleccions municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit