L'Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior, que aquest any 2019 arriba a la quinzena edició i coincideix amb la 64a edició de Girona, Temps de Flors. Les inscripcions per al concurs ja estan obertes i finalitzen el 9 d'abril.

El Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior, en el qual hi ha habitualment un centenar de participants, s'organitza amb l'objectiu principal de fomentar la implicació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors. El jurat del concurs estarà format per representants de l'Ajuntament, associacions de comerciants, de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a l'esdeveniment floral. Els criteris que valoraran seran l'originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l'obra.

A banda del premi del jurat, i per sisè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. Al perfil de Girona Turisme (www.facebook.com/Turismegi), s'hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.