20 de març de 2019
20.03.2019
Diari de Girona

Penalitzaran qui deixi les escombraries fora del contenidor

20.03.2019 | 01:02
Els nous contenidors que es van instal·lar a Salt.

L'Ajuntament de Salt penalitzarà qui deixi les escombraries fora del contenidor. La regidora d'Entorn Natural i Medi Ambient, Marta Guillaumes, va explicar durant el ple que les freqüències de recollida s'han ajustat i el servei ha millorat, i que, per tant, ja no «és excusa dir que la bossa no cap als contenidors».

Segons va puntualitzar, el consistori ha solucionat les anomalies que presentava el servei a Salt. El desembre del 2017 es va aprovar una ordenança de residus -inexistent fins aleshores-, es van canviar un total de 600 contenidors i tots els punts ara compten amb la recollida de les cinc fraccions de residus.

D'altra banda, també s'ha tornat a comptar amb una empresa externa que fa un control exhaustiu del servei que porta a terme Foment de Construccions i Contractes (FCC). «Tot s'ha anat endreçant», va explicar Guillaumes. És per aquest motiu que ara l'Ajuntament penalitzarà qui deixi la bossa fora el contenidor. Tot i això, l'oposició va retreure al govern que en alguns punts el desbordament de les escombraries no s'ha solucionat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook