Salt ha invertit 50.000 € en la millora de l'enllumenat a 10 punts de la ciutat que que han permès la modernització d'equips. La nova lluminària amb tecnologia Led substitueix les làmpades tradicionals. I, a més, s'han incorporat sensors de moviment en determinats espais, per poder optimitzar recursos amb criteris d'eficiència energètica.

Els punts on s'ha intervingut són al carrer Prat de la Riba, al carrer Tres de Març, a Francesc Macià, parc de la Massana, lateral del passeig dels Països Catalans a l'alçada de l'Estació Jove, plaça Catalunya, Mas Llorenç, Barri Vell, carrer Manuel de Falla i passeig dels Països Catalans.

Al carrer Prat de la Riba, entre Dr. Ferran i Rafel Masó, on s'havia detectat la necessitat de millorar la il·luminació tant a les voreres com a la calçada, s'hi han posat llums led i s'ha augmentat l'alçada de les columnes.

Al carrer Tres de Març les llumeneres havien quedat embolcallades pels arbres. Per solucionar-ho s'han canviat les làmpades i s'ha doblat el nombre de llumeneres dotant-les d'un doble braç que les separara dels arbres.

A Francesc Macià, entre el passeig dels Països Catalans i el carrer Pep Ventura s'han podat també els arbres que tapen la llum i i s'han suplementat les columnes dels fanals amb un braç per allunyar els punts de llums de la vegetació, a més de col·locar una segona llumenera a menys alçada per il·luminar les voreres.

Per solucionar la manca de llum a l'espai de jocs infantils del parc de la Massana s'han posat columnes més altes amb llums led, que s'activaran amb sensors de moviment.

També s'han canviat els llums a la zona amb videovigilància per millorar la qualitat de les imatges que es graven. I als jocs infantils de la plaça Catalunya, s'ha augmentat el nombre de punts de llum, que s'activaran també amb sensor de moviment.

Al lateral del passeig dels Països Catalans, al costat oposat de l'Estació Jove, s'havia detectat una manca de punts de llum i se n'han posat de nous per millorar la il·luminació. Mentre que a Mas Llorenç s'ha millorat la il·luminació del pati amb la instal·lació de dos projectors i s'ha traslladat el quadre elèctric.

També s'han fet actuacions al Barri Vell. En concret als carrers Josep Aguilera número 5 i al carrer Processó 49-57, on s'han substituït les làmpades i al carrer Manuel de Falla, entre Guimerà i passeig dels Països Catalans on s'han posat nou llumeneres noves.

Finalment a l'avinguda dels Països Catalans s'ha instal·lat un sistema de tele-gestió que permet detectar les avaries amb més rapidesa i millorar el control de funcionament de la instal·lació d'enllumenat.

Aquest ha estat una actuació subvencionada per la Diputació de Girona.