La socialista Eli Riera no continuarà com a regidora del PSC a Girona en el pròxim mandat. Així ho ha fet arribar a la portaveu del grup, Sílvia Paneque, explicant que vol tornar a tenir dedicació plena a la seva professió. Tot i això, s'ha posat a disposició dels socialistes per continuar ajudant en el projecte del grup municipal.

"Haver estat regidora a l'Ajuntament al servei de tots els gironins i gironines ha estat una experiència molt enriquidora i un honor. Estic contenta d'haver estat en un grup municipal compromès amb la ciutat, que ha tingut responsabilitat amb Girona i que ha situat i situa en primer lloc les persones i Girona", ha explicat la regidora. D'altra banda, Paneque ha volgut remarcar que Riera "ha estat una regidora compromesa amb les persones" i li ha agraït haver "aportat tot el seu talent i dedicació en una llista complicada".

Eli Riera ha estat quatre anys regidora a l'Ajuntament de Girona i, en aquest mandat, ha ostentat la responsabilitat d'haver estat la regidora de joventut del consistori. En aquest càrrec va aprovar l'ajut a 586 famílies vulnerables perquè cap nen es quedés sense casal d'estiu. També va obrir l'Espai Jove Güell conjuntament amb Paneque i Drets socials i va aconseguir unanimitat de suport a l'aprovació del Pla Local de Joventut 2016-2020.

Pocs noms se saben de la llista del PSC a Girona per a les pròximes eleccions municipals. La campanya, encapçalada per Sílvia Paneque, de moment compta amb l'exjugador de futbol de Primera, Àngel Martínez; i amb l'escriptor gironí Miquel Fañanàs -que ocuparà el número 14-. D'altra banda, la baixa de Riera se suma a la del regidor Quim Rodríguez que serà el cap de llista dels socialistes a Sarrià de Ter.