La Policia Municipal de Girona va detenir un home per portar 755 plantes de marihuana. Els fets van passar el dimarts a la tarda en el barri de Sant Narcís. El jove de 36 anys està acusat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

En el decurs de la patrulla ordinària de seguretat ciutadana pel barri de Sant Narcís, una dotació policial va observar dos homes que havien estacionat un turisme i una furgoneta a tocar de la plaça de Salt, de forma que els maleters estaven encarats un davant de l'altre. Entre els vehicles hi havia dos homes que, en veure la patrulla policial, es van amagar darrere els cotxes amb actitud nerviosa. Aquest fet va posar en alerta els policies, motiu pel qual van demanar als joves què feien i, davant del nerviosisme mostrat, van demanar-los que mostressin l'interior dels maleters.

Fruit d'aquest escorcoll, els policies van localitzar a l'interior de la furgoneta sis caixes que contenien un total de 755 plantes petites de marihuana, d'una mida aproximada de 18 centímetres d'alçada. Per aquest motiu, la Policia Municipal va detenir el propietari del vehicle per un delicte contra la salut pública.