09 de abril de 2019
09.04.2019
Diari de Girona

Jordi Roca emula «el padrí» en l'anunci de la mona d'aquest any de Rocambolesc

Després d'aquest anunci, Rocambolesc en va fer un altre en el qual revelava la mona d'enguany

09.04.2019 | 09:44

Jordi Roca, pastisser d'El Celler de Can Roca i impulsor de la cadena de gelateries Rocambolesc, ha volgut emular El Padrí que va interpretar Marlon Brando i va donar nom a la saga de pel·lícules sobre la màfia de Francis Ford Coppola. En l'anunci de la mona d'aquest any de Rocambolesc, Jordi Roca, caracteritzat com el capo mafiós, parla amb el seu nebot Martí Roca, de qui és precisament el padrí, que li demana que no li regali una mona excessivament «friki». Però Jordi Roca l'adverteix que pertànyer a la família té unes servituds que ha d'acceptar, entre les quals que sigui el padrí qui decideixi com serà la mona.

Ver esta publicación en Instagram

Pertenecer a la familia tiene privilegios pero también hay un precio que pagar, el PADRINO es quien decide la mona cada año. @martiroca5 es mi ahijado??! Pertanyer a la Familia te uns privilegis però també un preu a pagar, es el padrí qui decideix la mona que es fa cada any. @Marti roca5 es el meu fillol. Direcció de #joangurí fet per @umami_video motlle dissenyat i realitzat per @alexcanosamasllorens . inspirat en una idea de @joanestanyol #lamona2019 disponibles en @rrrocambolesc #pascua #rocambolesc #rocabros #La mona de Pascua es un alimento típico de la repostería española. Hoy día puede encontrarse con ligeras variaciones prácticamente en todo el país. Es una torta de la Pascua cuya degustación simboliza que la Cuaresma y sus abstinencias se han acabado. Wikipedia

Una publicación compartida de Jordi Roca (@jordirocasan) elDesprés d'aquest primer anunci que va difondre a través de les xarxes socials, Rocambolesc en va fer un altre en el qual revelava la sorpresa: la mona d'aquest any són uns ous de drac de xocolata que s'inspiren en la sèrie de televisió  Joc de trons.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook