El banquer Jordi Calvet se suma a la llista del PSC a Girona per a les pròximes eleccions municipals. Serà el número set de la candidatura encapçalada per Sílvia Paneque.

Ha cursat estudis de Dret, és militant del PSC i treballa de banquer a la banca privada a més de ser escriptor. En un comunicat, explica que ha fet el pas d'unir-se a la llista socialista per "la situació de deteriorament de la imatge exterior i la convivència interna de Girona". "El PSC és l'única opció catalanista i progressista, de responsabilitat vers la posició independentista radical de Marta Madrenas", afirma.

D'altra banda, Paneque valora molt positivament la nova incorporació a la llista i defineix Calvet com "una persona amb una dilatada experiència en el món de la planificació i de l'anàlisi financer". "Estem en un moment on s'ha demostrat les conseqüències negatives de la mala gestió en empreses públiques o mixtes a la ciutat, com Vivendes de Girona o Girona+Neta. És per això, que la dilatada experiència de Calvet en el món de la gestió serà de gran utilitat al projecte socialista per Girona", afegeix la candidata. Finalment, el número set explica que presentaran "un programa de mesures especials envers el comerç i l'emprenedoria".

Calvet se suma a una llista encapçalada per tres dones: Sílvia Paneques, Bea Esporrín i Mònica Ferrer. Les acompanyen, el professor Quim Ruhí i l'advocat i expert en Mobilitat Joan Antoni Balbín, com a números 4 i 5 respectivament. També formen part de la candidatura socialista l'exjugador de futbol de Primera, Àngel Martínez; l'escriptor gironí Miquel Fañanàs -que ocuparà el número 14-. D'altra banda, l'actual regidora Eli Riera ja ha afirmat que no continuarà, igual que Quim Rodríguez que serà el cap de llista dels socialistes a Sarrià de Ter.