12 de abril de 2019
12.04.2019
Diari de Girona

Concentració de col·lectius LGTBI a Girona contra les teràpies reparatives

Entitats de defensa de la diversitat sexual des manifestaran davant el bisbat dilluns per "avalar les pseudoteràpies homòfobes"

12.04.2019 | 18:25
El bisbe d'Alcalá, resposable dels cursos.

Entitats LGTBI de Girona han convocat una concentració dilluns que ve, davant de l'edifici del Bisbat, contra les "mal anomenades teràpies reparatives, que no són altra cosa que una mostra de LGTBI-fòbia mal dissimulada" .

    El col·lectiu LGTBI considera que els bisbes espanyols han avalat les "pseudoterapias homòfobes" que es duen a terme al Bisbat d'Alcalá d'Henares.

    El passat dia 5, la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) va expressar el seu suport al bisbe d'Alcalá d'Henares (Madrid), Juan Antonio Reig Pla, i els cursos de "sanació espiritual" dirigits a homosexuals i que es celebren a la seva diòcesi perquè es tracta d ' "acompanyar a les persones que ho desitgin des del discerniment espiritual".

    Els col·lectius LGTBI de Girona mostren la seva "condemna a les mal anomenades teràpies reparatives, que no són altra cosa que una mostra de LGTBI-fòbia mal dissimulada, on es tracta a les persones dels col·lectius LGTBI com a malalts".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit