L'exregidora de CiU, Isabel Muradàs, ocuparà el número sis de la llista del PSC de Girona. Així ho ha anunciat la portaveu del grup Sílvia Paneque en un comunicat. L'economista que treballa a la UdG ha explicat que vol "ajudar i contribuir a fer que el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona amb els valors de l'humanisme" que comparteix amb els companys socialistes.

Muradàs va ser regidora durant l'època de Carles Puigdemont i també amb Marta Madrenas. Fa gairebé un any, el maig del 2018, però, va renunciar a l'acta de regidora en ser citada a declarar com a investigada pel cas 3% de suposat finançament il·legal de CDC a través d'adjudicacions d'obres i serveis públics.

El temps que el PSC va ser al govern de la ciutat de Girona va servir perquè Paneque i Muradàs coincidissin, en especial, "en el pensament que Girona ha de tenir regidores i regidors que prioritzin els gironins i les gironines", explica el grup. Muradàs és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i màster en Gestió i direcció universitària. Ha estat administradora de l'Àrea de Lletres de la Universitat de Girona i ha treballat com a auditora de l'empresa de serveis financers "Ernst & Young". És membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes. A l'actualitat, treballa com a cap del servei d'economia, patrimoni i contractació de la Universitat de Girona.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, destaca de Muradás el "seu coneixement de l'administració local, la seva implicació amb la ciutat i la seva gestió de proximitat". També subratlla que "està convençuda que aportarà l'última empenta" perquè els socialistes guanyin les eleccions. La candidata socialista ha valorat "la capacitat de treball de proximitat" de Muradás com a "extraordinària" i, a la vegada, ha especificat que "és una de les persones que més bé coneix el funcionament de les administracions públiques de Girona".

El PSC de Girona afegeix que aquests últims quatre anys ha construït una alternativa seriosa de govern de la ciutat i es mostra absolutament satisfet i orgullós de l'arribada de noves adhesions, perquè enforteixen el projecte col·lectiu i l'enriqueixen amb veus diferents que busquen juntes el millor per a Girona.