La nova estació de Girocleta del barri de Pont Major es posarà en funcionament a finals d'aquest mes d'abril, si no hi ha cap imprevist. Segons va explicar el tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, l'obra civil ja ha acabat i ara només falten petits serrells per posar en marxa el servei.

Concretament, el punt d'anclatge està ubicat al carrer de Sant Joan Bosco, a l'alçada de la plaça Tomàs Baraut del barri de Pont Major. Amb aquesta obertura, el servei passarà a tenir un total de 21 estacions de Girocleta repartides per tota la ciutat.

Des de principis d'aquest any, el servei municipal de bicicletes ha ampliat el seu horari de funcionament i opera des de 2/4 de 6 del matí, mitja hora abans del que es feia abans. La Girocleta està a disposició de les persones usuàries, per tant, durant dinou hores i trenta minuts cada dia, ja que l'últim ús es pot fer fins a la una de la matinada. Aquesta era una demanda ciutadana que reivindicaven avançar l'horari per facilitar l'accés a la feina a algunes persones usuàries.