Quatre contenidors van cremar en pocs minuts de diferència a Salt aquest diumenge a la nit. Els incendis es van produir en diversos punts de la vila, fins on es va desplaçar una dotació dels Bombers.

Els fets es remunten al diumenge, pels volts de les nou del nit. Segons van informar els Bombers, es van haver d'activar quan faltaven uns 20 minuts per a les nou per un incendi de contenidor, un de rebuig, que fumejava al carrer de Pep Ventura.

Al cap de set minuts, van tornar a rebre un altre avís pel mateix tipus d'incendi. En aquest cas cremava un contenidor destinat al cartró i paper situat al carrer de Rosa Leveroni. Quan encara estaven fent aquest servei i ja faltaven dos minuts per a les nou de la nit, a l'altura del número 33 del passeig de Josep Tarradellas, van actuar en un incendi d'un altre contenidor. I finalment, a les nou i cinc minuts, van haver d'extingir un altre contenidor que cremava a la plaça Canigó. En aquest municipi no és el primer cop que es donen incendis d'aquest tipus i de forma força simultània.