Un incendi en una línia elèctrica ha alarmat aquesta tarda els ciutadans del centre de Girona.

El foc ha començat en un cablejat a sota terra i ha sortit cap a la superfície afectant l'escomesa. Això s'ha traduït en un fort espetec de cables i guspires a la vorera.

Això s'ha produït pels volts de les sis de la tarda a l'avinguda de Sant Francesc, a tocar de la plaça Catalunya.

Ràpidament s'han activat els serveis d'emergències: els Bombers amb dues dotacions, la Policia Municipal amb dues patrulles i el SEM.

S'ha balisat la zona i s'ha dit als veïns i comerços de la zona que es mantinguessin a dins de casa i dels locals, és a dir, confinats. Ja que l'incendi elèctric estava generant una gran fumerada a la zona i el fum, naturalment és tòxic.

Mentre això succeïa se sentia un fort espetec de cables que sortia de sota terra i el foc anava consumint-se, els Bombers després han apagat l'incendi.

Un cop apagat, s'ha mantingut la zona balisada a l'espera de l'arribada de la companyia elèctrica. A causa del foc, la línia ha quedat ben cremada i el terra, la zona de la vorera, també.

Mentre això succeïa, a la plaça Catalunya i els seus voltants si han anat concentrant més curiosos alertats pel fort espetec. A més, en aquest punt de la ciutat, quan ja s'ha donat l'incendi per extingit s'ha iniciat un dels primers concerts de l'Strenes d'avui.

Entre els presents a la zona, hi havia l'exentrenador del Girona, Pablo Machín que travessava la plaça de Catalunya.