27 de abril de 2019
27.04.2019
Diari de Girona

Un incendi en una línia elèctrica alarma els ciutadans del centre de Girona

El foc ha començat en un cablejat a sota terra, ha sortit cap a la superfície afectant l'escomesa i generant un fort espetec i guspires

27.04.2019 | 18:27
Un incendi en una línia elèctrica alarma els ciutadans del centre de Girona
Un incendi en una línia elèctrica alarma els ciutadans del centre de Girona

Un incendi en una línia elèctrica ha alarmat aquesta tarda els ciutadans del centre de Girona.

El foc ha començat en un cablejat a sota terra i ha sortit cap a la superfície afectant l'escomesa. Això s'ha traduït en un fort espetec de cables i guspires a la vorera.

Això s'ha produït pels volts de les sis de la tarda a l'avinguda de Sant Francesc, a tocar de la plaça Catalunya.

Ràpidament s'han activat els serveis d'emergències: els Bombers amb dues dotacions, la Policia Municipal amb dues patrulles i el SEM.

S'ha balisat la zona i s'ha dit als veïns i comerços de la zona que es mantinguessin a dins de casa i dels locals, és a dir, confinats. Ja que l'incendi elèctric estava generant una gran fumerada a la zona i el fum, naturalment és tòxic.

Mentre això succeïa se sentia un fort espetec de cables que sortia de sota terra i el foc anava consumint-se, els Bombers després han apagat l'incendi.

Un cop apagat, s'ha mantingut la zona balisada a l'espera de l'arribada de la companyia elèctrica. A causa del foc, la línia ha quedat ben cremada i el terra, la zona de la vorera, també.

Mentre això succeïa, a la plaça Catalunya i els seus voltants si han anat concentrant més curiosos alertats pel fort espetec. A més, en aquest punt de la ciutat, quan ja s'ha donat l'incendi per extingit s'ha iniciat un dels primers concerts de l'Strenes d'avui.

Entre els presents a la zona, hi havia l'exentrenador del Girona, Pablo Machín que travessava la plaça de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook